Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!
Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!

De nieuwste aanwinst op het Gerard Douplein is Coda, oftewel Cosmetic Drugstore Amsterdam. De winkel is opgericht door Barbara Kerseboom (50), die jaren ervaring heeft in de cosmeticabranche. Kerseboom: “Ik ben altijd op zoek naar mooie merken met een verhaal erachter. Ik miste bij deze producten de winkelervaring: dat je ergens binnenloopt en het fijn vindt om er te zijn.”

Coda wil ‘geen doorsnee drogisterij’ zijn. Dat is duidelijk in het achterhoofd gehouden bij het inrichten van de zaak: alles is wit, waardoor de kleurrijke labels van de producten op de planken direct opvallen. Een lust voor het oog, maar is het ook een beetje betaalbaar?

About the author

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@codacosmetics.nl

× Stel hier jouw vraag