Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!
Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!

"Cosmetic Drugstore CODA geopend in de Pijp"

WALHALLA VOOR PERSOONLIJKE VERZORGING EN NICHEMERKEN
CODA Cosmetics | Cosmetic Drugstore Amsterdam
Door Amsterdam Magazine
“Onlangs opende in de Pijp de eerste echte cosmetic drugstore van Nederland haar deuren. Liefhebbers van de Franse pharmacie en Amerikaanse drugstores vinden in CODA een walhalla van persoonlijke verzorging.
Barbara Kerseboom stond 20 jaar geleden aan de basis van een bekende Amsterdamse parfumerie dat haar succes dankt aan het groot aantal internationale nichemerken op gebied van huidverzorging, parfum en beauty.
CODA Amsterdam
Het idee is even simpel als briljant. Alles wat je nodig hebt voor je persoonlijke verzorging maar dan nét even mooier en specialer dan wat je doorgaans vindt in de klassieke drogisterij. Merken die niet op iedere straathoek te vinden zijn, tenzij het design- of cult-classics zijn. Barbara gaat als een ware curator de wereld over om de meest bijzondere en kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor alledaagse producten te scouten. Waar mogelijk duurzaam en eco-friendly. Met als gemene deler dat het, naast de functionele eigenschappen, simpelweg erg mooi zal staan in je badkamer en keuken.
De collectie
Denk aan de klassieke drogisterij: van tandpasta tot tampons, condooms, pleisters en huidverzorging, shampoo en doucheformules tot deodorant en wattenpads. Maar ook fijne geurkaarsen, tatoeage verzorging, homeopathische supplementen en mooie parfums. Merken met een hoge cool-factor, veelal gemaakt door bevlogen ondernemers en met een (upcoming) cult-status. Producten die iedereen gebruikt, met een aantrekkelijke look en feel. 
CODA ook de ultieme plek voor cadeau-inspiratie. De minimalistische, ‘all-white with a vintage touch’ winkel in de Pijp biedt producten in het low en mid-range prijzensegment.”

 

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@codacosmetics.nl

× Stel hier jouw vraag