Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!
Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!

"CODA in de Amsterdamse Pijp is de eerste cosmetic drugstore van Nederland"

CODA Cosmetics Amsterdam
Door Enfait
“Beautyspul. Wie wordt er nu niet blij van? Maar echte liefhebbers weten dat het goede spul tot voor kort niet in Nederland verkrijgbaar was. Zo ben ik gek op de Franse pharmacie en ik rij rustig een weekend naar Parijs om inkopen te doen. Uiteraard plak ik er dan een romantisch weekend aan vast want ik ga heus niet voor een paar producten op en neer. Daarom is het fijn dat CODA er is. Een creatief retailconcept van Barbara Kerseboom, die bijna 20 jaar geleden ook het immer fijne Skins Cosmetics heeft bedacht.
Weer zijn we verrukt dat ze haar hersenspinsels heeft omgezet naar een retailconcept. Een drogisterij waar alles nét even sjieker oogt en waar de producten niet alleen functioneel maar ook mooier zijn. Barbara scout voor jou exclusieve items die waar mogelijk ook nog eens duurzaam en eco-friendly zijn. De winkel CODA in de pijp ziet er natuurlijk ook classy uit en het liefst gooi je alles in het ouderwetse winkelmandje. Van tampons en condooms tot geurkaarsen en parfum met een aantrekkelijke look en feel. Go get your beauty stuff!
Merken die je aantreft in de schappen zijn onder andere: Nordics, The Scent Doctor, Brandt kaarsen, HolikaHolika en 4711. De winkel is 7 dagen in de week geopend dus de plek waar je last minute nog een fijn cadeau kunt scoren. Afijn. Gaat dat zien.”
 

 

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@codacosmetics.nl

× Stel hier jouw vraag