Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!
Natuurlijke niche parfums, make-up, skincare en meer!

OVER CODA

CODA is de eerste echte Cosmetic Drugstore van Nederland

CODA is de eerste echte cosmetic drugstore van Nederland. Dit nieuwe concept in het Nederlandse retaillandschap is een feest van herkenning voor liefhebbers van de Franse pharmacie en de Amerikaanse drugstores.
In onze Scandinavian-style store vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (dagelijkse) persoonlijke verzorging, maar dan nét even mooier en specialer dan je doorgaans in de klassieke drogisterij vindt.
Creative en founder Barbara Kerseboom gaat de wereld over om de meest bijzondere en kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor alledaagse producten te scouten. Het resultaat is een collectie van merken die niet op iedere straathoek te vinden is (tenzij het design- of cult-classics zijn!).
Net als in een klassieke drogisterij kun je bij CODA terecht voor tandpasta tot tampons, condooms, pleisters en huidverzorging, shampoo en doucheformules tot deodorant en wattenpads. Maar ook voor fijne geurkaarsen, tatoeage verzorging, homeopathische supplementen en mooie parfums.
We hebben merken met een hoge cool-factor, veelal gemaakt door bevlogen ondernemers en met een (upcoming) cult-status. Daarom is CODA ook de ultieme plek voor cadeau-inspiratie, met producten in het low en mid-range prijzensegment.
De producten zijn waar mogelijk duurzaam en eco-friendly en hebben als gemene deler dat ze, naast hun functionele eigenschappen, ook erg mooi zullen staan in jouw badkamer en keuken. Én natuurlijk in onze minimalistische, ‘all-white with a vintage touch’ CODA winkel in de Pijp.